Blogger Backgrounds

Thursday, August 19, 2010

.:mOrGeN:.

Guten Morgen,

Cewah…speaking german plak pg2 ni…maklumla dah lm ku tinggalkan dunia bahasa german ni..dah ingat2 lupa dah…=p

Pagi tadik akmalia bagun awal k..kul 4.30pg bangun n xtido balik pun..i br je bangun nk masak sahur..smlm tido awal,penat giler smlm…so,I buat la susu n suh my hubby jg my baby jap smentara I siap masak dgn harapan my baby tido la balik pas minum susu tu..tp,tidak sama sekali k…die boleh bagun main2 lak…iskh2..

So,pg tadik kami 3 beranak bsahur la sm2…pastu my hubby g surau solat subuh n I lak solat kt umah ngan akmalia(dapat agak la kan cmne solat ngan anak..)pas solat.siap2 nk g keje..my baby xtido2 lagik.main2 je…but ms naik je kete,bg dia munum susu,trus je tido sampai ke umah pengasuh tu..still tido lagik…em penat sangat la tu..hehe..em ape2la anak mama sorg ni ek..hehe

K lagik 10 minit nak kul 8pg..dh nk stat keje..bubbye…=p

1 comments:

Masrina binti Alim said...

Selamat bekerja!
bace la entry org..dah post entry resepi baru.selamat mencube!