Blogger Backgrounds

Friday, October 1, 2010

.::Baby Raya Baby Bergaya Contest::.

hi..ni lak  ~contest by ibu_batrisya~
email : wardah_rosa@yahoo.com

hah yg ni pun contest dr kwn i gak..senior i ms keje sni dl...n gambar yg i pertaruhkan ni ialah:
ni gamba akmalia mintak ampun sbb kentut kt makcik die..haha(puting maintain nyot2 k..)
Nama: Sharifah Akmalia Azkeyya binti Syed Aziz
Tarikh lahir anak: 27-April-2009
Email: babydious@yahoo.com

so,marilah ramai2 join contest ni..best sgt...sponsor hadiah contest ni pun kwn i gak..mari support kwn i cepat...due date contest ni 15hb Oktober 2010 (11:59 pm)..sape2 berminat nk join sile ke link ni


Contest ni ditaja oleh:


1)       Mummy ryan @ http://rashleyhafiy.blogspot.com
2)       Mama Iqbal @ http://wmaziati.blogspot.com
3)       Maisy Collection @ http://maisyzcollection.blogspot.com

4 comments:

ibu_BatRiSya @wardah said...

dina perlu:
-add semua penaja dalam bloglist dina
-letak link contest dlm entry ni (dina kene blaja gak)...dan juga letak link blog kat banner kat side bar
senang je nak wat kalu dah tau...edit edit...

.::Mama_alya::. said...

Okeh2...t dina updatekn hehe...xtau sgt ni..

ibu_BatRiSya @wardah said...

ermm..xpela...kira lulus la...tp nti blaja lak cara2 nak letak link kat gambar side bar tu ek...

ibu_BatRiSya @wardah said...

akak xleh nak editla plak gambar baby dina ni...dina xde gamba lain ke?